web ini adalah forum utk blog hendrastar.tk
 
HomePortalGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Kredit

Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Kredit   Sun 03 Feb 2008, 8:11 pm

kepada admin forum ini, atau lebih dikenali dengan nama hendra.. lain kali jika nak post link lagu,movie etc sila letakkan kredit kepada uploader tersebut.. jangan jadi camni.

"sharing is caring", tapi kesian kepada tukang upload yang asal.. dan saya perasan saudara hendra ada post link topik ini ke forum lain. dan tanpa saudara hendra ketahui uploader asal bagi file diatas merupakan moderator di forum tersebut. ini boleh menimbulkan rasa tidak puas hati sebenarnya, kerana pertama saudara telah meletakkan direct link untuk lagu "hujan" ke portal saudara.. dan link tersebut merupakan link yang asalnya bukan saudara sendiri yang buat

jadi saya harap saudara hendra akan lebih peka terhadap masalah sebegini. saya bangga dengan saudara kerana berani mencuba mewujudkan komuniti baru sebegini.. tetapi seperti saya katakan saudara perlu pekan dengan isu2 sebegini.
Back to top Go down
hendrastar
Jeneral
Jeneral
avatar

Posts : 289
Join date : 2008-01-08
Age : 29
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: Kredit   Sun 03 Feb 2008, 8:23 pm

maaf...sy masih baru dalam berforum ni...saja nak amik pengalaman dan sy terlalu ign cepat naik...maaf jika thread sy ni menyinggung moderator bg forum asscrewz...selepas ni,sy akan lebih peka terhadap perkara2 sebegini...terima kasih sebab komen...

_________________

Back to top Go down
View user profile http://hendrastar-forum.forumotion.com
shakree42
Leftenan Jeneral
Leftenan Jeneral
avatar

Posts : 105
Join date : 2008-01-17
Age : 26
Location : kuala lumpur!!!

PostSubject: sokong   Sun 03 Feb 2008, 8:26 pm

aq sokong ah bro...
aq raser kiter kene buat camtuh..
klu x nanti diorang ngadu kat pihak berkenaan..
abes forum ni kene stop...
aq tak nak bende camni berlaku...

so...aq mengucapkan terima kasih kepada guest kiter nie...
kerana mengingatkan aq tok menasihati...
lol!

kay ah...
teroskan usaha anda!! cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile http://shakree42.blogspot.com
quest
Guest



PostSubject: Re: Kredit   Sun 03 Feb 2008, 9:44 pm

kalo still baru jgn gelojoh sgt nk naik cepat..
mula dri bwh..blaja care berforum
thanks
Back to top Go down
hendrastar
Jeneral
Jeneral
avatar

Posts : 289
Join date : 2008-01-08
Age : 29
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: Kredit   Sun 03 Feb 2008, 9:46 pm

okay...thanx sebab ingatkan...n,sorry agi skali k...

_________________

Back to top Go down
View user profile http://hendrastar-forum.forumotion.com
Ralph



Posts : 2
Join date : 2008-02-09

PostSubject: Re: Kredit   Sat 09 Feb 2008, 10:29 pm

astagafirullah

aku rase aku cukup baik mintak elok2 ko bg kredit kat aku dan forum aku sebab ko rembat barang aku..

ape la masaalah ko nie.. abih ko del sume post aku..? ape masaalah ko nie... relek suda.. xkan x penah tau pasal forum?

SILA LETAKKAN TAKEN FROM http://malaysia.webchatz.com THANKS TO http://malaysia.webchatz.com ADMIN

kalau ko rase ko amek ape2 dari aku!
Back to top Go down
View user profile
shakree42
Leftenan Jeneral
Leftenan Jeneral
avatar

Posts : 105
Join date : 2008-01-17
Age : 26
Location : kuala lumpur!!!

PostSubject: Re: Kredit   Sat 09 Feb 2008, 11:49 pm

Mintak maaf sgt2 kerana tidak memperbetulkan lagi kesilapan besar kami ini...
Harap anda memaafkan kami sekali lagi kali ini..
kali ini.sebagai moderator,saya akan memperbetulkan kesilapan ini dgn meletakkan nama2 supplier download2 didalam forum kami ini...
minta maaf sekali lagi,
dan terima kasih kerana mengingatkan kami sekali lagi...
terima kasih Embarassed
Back to top Go down
View user profile http://shakree42.blogspot.com
ExtremeG4
Koperal
Koperal
avatar

Posts : 46
Join date : 2008-02-08
Age : 33
Location : Kapar,Klunk, Selangor D.E

PostSubject: Re: Kredit   Sun 10 Feb 2008, 9:55 am

shakree ko cpt2 la tanya kat hedrastar cepat mana post2 yang dia amik dari forum lain....

aku x nak forum nie tutup lak.... diorang nampak cam dah marah sgt....

kiter dah macam pirat pirat pirat pirat lak.....




rembo guling-guling rembo guling-guling rembo guling-guling
Back to top Go down
View user profile
hendrastar
Jeneral
Jeneral
avatar

Posts : 289
Join date : 2008-01-08
Age : 29
Location : kuala lumpur

PostSubject: Re: Kredit   Sun 10 Feb 2008, 7:16 pm

assalamualaikum

sorry la sebab x letakkan credit...ok...aku harap http://malaysia.webchatz.com pon same jugak...utk nick synight...ini utk nasihat sesame kite sendiri...so,kalau ade pe2,aku akan letak kredit dari mane sumber2 yg aku dapat...aku bukan nak ape...kite same2 bikin forum...so,kalau ade salah silap,kite tegur baik2 ok...aku ngan skynight dulu tu member sechating...so aku x nak la ade pe2 kan...kite rilek la...ni berforum...same2 saling berkogsi...ok...mane yg aku amik dari http://malaysia.webchatz.com ,akan aku letak kredit dari korang...dan kalau kitorang pon buat,aku harap korang pon same...aku nampak byk link mp3 yg user http://malaysia.webchatz.com amik dari sini...aku xde cakap byk...sebab,aku tau..kite saling berkongsi...tapi,aku tgk kite semua ni da lain macam jauh menyimpang dari berforum...so...kite fullstop kan sekarang...ok...

harap ape salah forum ni dimaafkan dan segala kesilapan kite semua ni akan aku jadikan peringatan...

salam...

_________________

Back to top Go down
View user profile http://hendrastar-forum.forumotion.com
ExtremeG4
Koperal
Koperal
avatar

Posts : 46
Join date : 2008-02-08
Age : 33
Location : Kapar,Klunk, Selangor D.E

PostSubject: Re: Kredit   Sun 10 Feb 2008, 7:45 pm

hurm aku pon mintak maaf kerana x bertanya lebih detail.... bukannyer aper cuma takut forum yg best nie akan tutup.... sebab kowang semua best wat aku

anyway good luck to this forums.....

assalamualaikum
Back to top Go down
View user profile
shakree42
Leftenan Jeneral
Leftenan Jeneral
avatar

Posts : 105
Join date : 2008-01-17
Age : 26
Location : kuala lumpur!!!

PostSubject: Re: Kredit   Mon 11 Feb 2008, 2:56 pm

Tunk key yew larh G4!!!!
hehehe Very Happy
bagows2...teroskan... tongue
Back to top Go down
View user profile http://shakree42.blogspot.com
ExtremeG4
Koperal
Koperal
avatar

Posts : 46
Join date : 2008-02-08
Age : 33
Location : Kapar,Klunk, Selangor D.E

PostSubject: Re: Kredit   Mon 11 Feb 2008, 7:49 pm

no problem......

walao pon baru 4 arie tp dah banyak aku download dari sini... dan aku sungguh seronok

sunny sunny sunny sunny
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kredit   

Back to top Go down
 
Kredit
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
welkem to hendrastar portal :: ♠ General :: Komen Dan Aduan-
Jump to: