web ini adalah forum utk blog hendrastar.tk
 
HomePortalGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Popup...ni aku amik dari member kat DALNET...

Go down 
AuthorMessage
hendrastar
Jeneral
Jeneral
avatar

Posts : 289
Join date : 2008-01-08
Age : 29
Location : kuala lumpur

PostSubject: Popup...ni aku amik dari member kat DALNET...   Mon 04 Feb 2008, 7:43 pm

Quote :
Info:/uwho $1
Whois:/whois $$1
Query:/query $$1
-
Control
.Ignore:/ignore $$1 1
.Unignore:/ignore -r $$1 1
.Op:/mode # +oooooo $$1 $2 $3 $4 $5 $6
.Deop:/mode # -oooooo $$1 $2 $3 $4 $5 $6
.deopvoice:/mode # +v-o $$1 $$1
.Voice:/mode # +vvvvvv $$1 $2 $3 $4 $5 $6
.Devoice:/mode # -vvvvvv $$1 $2 $3 $4 $5 $6
.Kick:/kick # $$1
.Kick (why):/kick # $$1 $$?="Reason:"
.Ban:/ban $$1 2
.Ban, Kick:/ban $$1 2 | /timer 1 3 /kick # $$1
.Ban, Kick (why):/ban $$1 2 | /timer 1 3 /kick # $$1 $$?="Reason:"
CTCP
.Ping:/ctcp $$1 ping
.Time:/ctcp $$1 time
.Version:/ctcp $$1 version
.Finger:/ctcp $$1 finger
DCC
.Send:/dcc send $$1
.Chat:/dcc chat $$1
-
}
User
.Op Chanserv:/cs op # $$1
.DeOp Chanserv:/cs deop # $$1
.Why:/cs why # $$1
.Op:/mode # +o-k $$1 try.tgk.dok.tempat.tinggi.gayat.ke.x
.DeOp:/mode # -ok $$1 bahaya.dok.tinggi².kang.jatuh.susah
.Voice:/mode # +v-k $$1 dah.bagi.voice.ni.rajin².la.menaip.XÞ
.DeVoice:/mode # -vk $$1 kerakyatan.ditarik.balik.XÞ
.Add Sop:/cs sop # add $$1
.Add Aop:/cs aop # add $$1
.Add Auto Voice:/avoice $$1
.Nick info:/ns info $$1
war mode
.Screwban: /Raw -Q Mode # +b-b+b-o $$1 $$1 $$1 $$1 | Kick # $$1 +b-b+b-o $$1
.Op Deop/Ban Kick: {
Mode $Chan +o-o+o-o+o-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
Mode $Chan +o-o+o-o+o-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
Mode $Chan +o-o+o-o+o-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
Mode $Chan +o-o+o-o+o-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
Mode $Chan +o-o+o-o+b-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
Kick # $$1 Lag? %logo
}
.Op Deop/Ban Lag: {
Mode $Chan +o-o+o-o+o-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
Mode $Chan +o-o+o-o+o-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
Mode $Chan +o-o+o-o+o-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
Mode $Chan +o-o+o-o+o-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
Mode $Chan +o-o+o-o+b-o $$1 $$1 $$1 $$1 $$1 $$1
}
Slap!:/me slaps $$1 around a bit with a large trout
}
away
.on:/away past away 12I14ndah 12L14elapku 2zzZZzzZZZzZZzZZzZZZzzZZz
.off:/away
.Away:/away $$?="Memo :" %Logo
.Back:/away $$?="Memo :" %Logo | /ame back : Reason : $$?="Memo
Panggil
.Panggil 2:/me 2 $1 3 $1 4 $1 7 $1 5 $1 6 $1 8 $1 9 $1 10 $1 13 $1 11 $1 12 $1 11 $1 4 $1 8 $1 3 $1 11 $1 13 $1 7 $1 5 $1 4 $1 2 $1 7 $1 5 $1 8 $1 9 $1 13 $1 4 $1 2 $1 3 $1 4 $1 7 $1 5 $1 6 $1 8 $1 44 $1 10 $1 13 $1 11 $1 12 $1 11 $1 4 $1
}
alatan
.rokok!:/me sebatang 7(_____(15______________()~~~~~ diulur kart $$1
.Slap10!:/me slaps $$1 $$2 $$3 $$4 $$5 $$6 $$7 $$8 $$9 $$10
.using!:/me using 12m14IRC 12614.21 12b14y 12K14haled 12M14ardam-12B14ey® 12(14Standard Modi12)
.mencungkil!:/me ngan slamber rocknya mencungkil alat sulit $$1
.menerkam!:/me ngan pantas membuat plyinkik ke arah $$1 tetapi berjaya dielak oleh $$1...lalu $me menerkam ala ala monkey ke arah $$1 dgn muka seposen lalu menyuruh monyet makcik sebelah umah shomolot $$1
.mencangkul!:/me mengorek idung $$1 menggunakan cangkul...iyahhh iyahhhh
.pengorek!:/me dapat tau yg $$1 adalah pengorek pusat propesenal... $$1 sudi mengorek pusat anda walau dimana dan apa jua keadaannya
.majuk!:/me majuk ngan $$1 sebab $$1 x sudi nak kuar date kat taman bunga 2 taun lepas...eheks... :P~~
.duduk!:/me duduk sebelah $$1 sebab nak ngorat dia sat...erkk!! $$1 xmandi Lagi Ke....kes..kes..kes...Patut ler bau masam....kekekekeke
.peluk!:/me Peluk $$1 Seerat Eratnya Sebagai Tanda Sayang Kat $$1 Lalu Memberikan Satu Ciuman Manja pada $$1 ...erkk!!!...Akuu.. Mimpi Ke Tadi Tu??!!!
.pelukseom!:/me peluk seom $$1 sampai polis datang
.tampar!:/me tampor $$1 kiri kanan depan belakang secukup rasa dua sudu teh
.away!:/ame past away 12I14ndah 12L14elapku 2zzZZzzZZZzZZzZZzZZZzzZZz
}
bangang
.Senapang Gajah:/me meminjam senapang gajah milik perompak didalam cerita 0,6 Ali Baba Bujang Lapuk lalu menembak $$1 di bahagian 0,4 !!
.Bom:/me mengeluarkan sebutir bom tangan apabila $$1 memandang ke arah lain lalu memasukkannya kedalam spender $$1 dan.......4,8B·O·O·M!!!
.Benam:/me membenamkan muka $$1 ke dalam lubang jamban rumahnya sehingga $$1 kelemasan
.Rodok:/me merodok perut $$1 dengan sebilah pisau RAMBO sehingga terburai segala isi perut $$1.
.Heret:/me mengikat seutas tali pada leher $$1 dan mengikat hujung tali tersebut pada motor $me dan kemudian mengheret $$1 keliling kampung dengan motor RXZnya
.sontot:/me mengambil sebatang kayu dan menyontot muntut $$1 sehingga baraiii
.Kembung:/me menampar-nampar muka $$1 dengan seekor ikan kembung yang hanyirrrrrrrrrr sehingga $$1 terpaksa merayu kepada $me supaya berhenti kerana tekak $$1 terasa loya kerana bau 0,1Ikan tersebut
.Gitar Kapuk:/me melempang muka $$1dengan sebuah gitar kapuk sehingga $$1 terpelanting ke celah meja!!
.Terajang:/me memberikan $$1 satu terajang ala-ala Bruce Lee sehingga $$1 tersungkur ke atas lantai dan kehilangan kedua-dua gigi kapaknya!
.Tonyoh:/me menonyuh nonyoh muka $$1 pada segumpal tahi lembu kerana terlalu marah
.Tapak:/me menapak muka $$1 dengan menggunakan tapak kasuk timberland nya sehingga $$1 terpaksa dikejarkan ke hospital akibat cedera parah disepak $me dengan menggunakan tapak kasutnya
.Pampers:/me terjumpa pampers bayi ditepi jalan lalu menonyoh muka $$1 dengan pampers tersebut yang penuh dengan najis bayi!!
.Speaker :/me meletak speaker kat telinga $$1 lalu memutarkan lagu DANGDUT kesukaan $$1 | /say aku bukak high volume nie... aduhhhhhh!!!! asyik nyer!!! aduuhhhh!! duhh!! duhh!!!!! Goyang yuk!!
.CD :/say Ohhhh kerek yer.... | /me melempang $$1 dengan CD windows 98... | /say haaaaaa kan dah cop trade mark all rights reserved®... agagaga
.Marah penipu tu :/say $$1 | /say Hmm saudara ataupun saudari $$1 ,Ingin $me bertanya..adakah saudari ni yg sedang dicari oleh pihak polis kerana menipu segorombolan bapuk di Chow Kit tuh?
}
Gelak
.Gelak Ujang:/say Kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui kui!!!!!Ekau Buek lawak jadilah jang oi....Mano ekau dapek ideo nak buek lawak yg tak lawak cam tu haaaaa $$1???....meh gelak lagi samapai akhir hayat ....Kui kui kui kui kui....
.Gelak Malas:/say Aha aha aha aha .......aku sebenarnya maleh nak gelak....aku cuma taknak kecikkan hati kau je $$1 ooi!!
.Gelak Pontianak:/say 4,0Kih kih kih kih kih kih kih kih!!!!Penat aku gelak......rasa macam hantu lak gelak-gelak nih...kan $$1 kan ....kih kih kih
.Gelak Orang Jahat :/say Sebagai watak jahat aku mesti gelak HAR HAR HAR HAR! HARUN....
.Gelak Lobongidung : /say Walaupun lawak Bodo mu $$1 tak ku kenal tetapi 5,0(1 0 0 5) Lobang Hidung mu totap menjadi pujaan hati makcik sebelah umahku...
.Gelak Bodo :/say ishhhhhhh tak paham aku lawak ko nie.... $$1 namun aku totap tergelak jua 4ha ha ha harunnnnn... | /me sambil menepuk bahu $$1... lawak betoi ler...
}
Mengayat
.Hai1 :/say hai... aper perasaan saudari kalau saya nak berkenalan dengan saudari... 1,0a) senyum... 4,2b) gembira sekali... 9,8c) teramat suka sekali.. 4,8d) sampai tak tau nak kata aper... | /me menanti jawapannya dengan penuh setia...
.Hai2 :/say hai.. nama saya $me dan namer awak $$1 so... nak dijadikan cerita kita dah ditakdirkan Illahi kita ditemu... so.. aper kater kita berkenalan... saya harap saudari $$1 tidak menolak... saya ikhlas nie saudari... | /me 4menutut merayu... | /say 4Please... say please.....
.Hai3 :/say mungkin saudari tak kenal lagi saya... tapi telah ditakdir kan pada saya terlihat nick saudari yang menarik nie... aper kate kalau kita berconet buat seketika.... saya harap saudari tidak mempersiakan impian saya nie...
.Main Rambut:/say 1,0membelai manja rambut $$1 lalu menyampaikan sebuah puisi cinta kepada $$1..."Cinta itu buta....bla bla bla bla....eh,ujan lah.....lariiiiiii!"
}
Whois
.Gay :/say $$1 is Gay@blow.job.4.u.anytime.anyplace.org * Kalau dah whois kita kena check in satu malam :) | /say $$1 on $Chan #Gay #batangbesar #GayWorld #TopNBottom #Khunsa | /say $$1 using hotgay.sg.as.dal.net HotSpeedGay.com.sg Client Server | /say $$1 has been idle 1min 57secs, signed on $date $time | /say $$1 is away:Gi check in ngan abg baru kenal tadi... kalau nak kenal jus pm me n left ur number. | /say $$1 End of /WHOIS list.

_________________

Back to top Go down
View user profile http://hendrastar-forum.forumotion.com
 
Popup...ni aku amik dari member kat DALNET...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Who is the prettiest SCANDAL member?
» SCANDAL Member do you want to become?
» Favorite SCANDAL Member
» Michael Sweet with BOSTON ?
» Kevin Max pulling for a DC Talk Reunion Tour?!?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
welkem to hendrastar portal :: ♠ Sudut IT :: MIRC / Chat Messanger-
Jump to: