web ini adalah forum utk blog hendrastar.tk
 
HomePortalGalleryFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 pernah dgr virus janbanmu.com ???

Go down 
AuthorMessage
hendrastar
Jeneral
Jeneral
avatar

Posts : 289
Join date : 2008-01-08
Age : 29
Location : kuala lumpur

PostSubject: pernah dgr virus janbanmu.com ???   Tue 05 Feb 2008, 11:57 am

aku pernah kene dulu waktu dok asrama...xtau la punca dari mana...tapi,rasa2 nye cc kat poli aku tu kot...tensen betol...da la merosakkan aku nye sistem registry...lembab lak tu laptop aku nih...waktu tu,aku guna antivirus AVG...xdapat detect...x best betol...tapi,member aku yg guna kaspersky,laptop die leh detect virus tu...so,pendapat aku la...AVG ni same je macam penternak virus...bagi sesape masih guna AVG,anda dinasihat kan,tukar la av korang tuh...AVG rocket fire ....hahaha....but,anyway...baru2 ni,aku de jumpe janbanmu.com remover ni...so,cepat2 aku post thread kat forum ni...maybe sedikit sebanyak bole bantu masalah korang... guling-guling guling-guling guling-guling

ni link utk gi janbanmu.com remover...
Quote :
http://hendrastar-forum.forumotion.com/software-f14/virus-jambanmucom-removerhot-t108.htm

_________________

Back to top Go down
View user profile http://hendrastar-forum.forumotion.com
 
pernah dgr virus janbanmu.com ???
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» starting playing table tennis and gotten the EJ virus

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
welkem to hendrastar portal :: ♠ Sudut IT :: Software :: PC Problems-
Jump to: